mandag den 17. november 2014

Tur til Sverige - Gøteborg -Vårgårda -Svanesund

Allan havde fået et gavekort fra hundeklubben for sit gode arbejde med Roskilde Festival. Det blev indløst i denne weekend. Vi kørte nemlig til Gøteborg og kombinerede turen med International Agility stævne i Vårgårda og hanhunde kig i Svanesund. Det blev til et par kilometer på disse dage... Men en dejlig tur. Vi ankom fredag til hotellet i Gøteborg og Sandy indtog straks sengen som sin egen ..;o))

Lørdag kørte vi til Vårgårda... en lille time.. hvor vi skulle løbe SP omkring kl. 13. Super dejlig hal med kunstgræs. Desværre bliver vi disket, da jeg simpelthen er for langsom og Sandy tager et spring forfra som skulle være taget bagfra. Efter 5 timers venten på AG er hun rimelig oppe at køre, og vores løb bliver også derefter... i guder ... og tænkte nu gider jeg ikke at tage til agilitystævner mere, når hun skal opføre sig på den måde. Hun sprang ALLE felterne og rev en enkelt pind. Og vi bliver selvfølgelig disket, da hun løber alt for langt ud efter et flyv, hvor hun skulle have været på A. Jeg skulle selvfølgelig have sat hende tilbage på felterne.. men det gjorde jeg ikke. Øv en kedelige fornemmelse at have, da vi kørte tilbage på hotellet.

Denne dags højde punkter var at jeg fik hilst på Sqy, Smarty og Scanty. Har desværre intet billed af Scanty, og Stacy kom ikke da hun havde fået kennelhoste.
 SmilingSandy og SparklingSqy
SmilingSandy og SunlightSmarty

Søndag skulle vi være i hallen tidligere, da alle klasse 3 skulle starte. Dog var det mellem i SP der startede. Denne dag gik det bedre for os. Vi kommer fejlfri i mål og ender på 19.plads. ud af 92 hunde. Der skal ikke så meget til før man kommer ned i rækkerne, når man har store buer og jeg laver en for sent blindskift. Men mit mål for denne dag, var at gennemføre banen og det gjorde vi..;o))
http://youtu.be/DFxBVe5OTAI

Søndag skulle vi "kun" vente 2 timer til AG løbet og denne gang var vi også fejlfrie, og bliver nr. 9 ud af 88 hunde. Efter lørdagens AG løb, hvor hun springer alle felter, talte jeg meget højt i dette løb ved felterne, og det hjalp. Der er lige to steder, hvor der er store buer og hvor det kunne have gået galt, men begge gange bliver det reddet ... en stor lettelse at vi også gennemførte dette løb..;o))
http://youtu.be/oUGivakrJN4

Så nu tror jeg på os igen, og har lyst til at tage til flere stævner. Men ingen tvivl om, at vi skal træne buer hen over vinteren og jeg skal løbe hurtigere, så jeg kommer derhen hvor jeg skal være.

Efter løbet, fik vi sagt farvel til vores kære svenske venner og man kan jo ikke tage til Sverige uden at møde danske agility venner...;o)) så dem fik vi også sagt farvel til.
Og så gik turen til Svanesund... en lille tur på knap to timer, for vi skulle op og hilse på Jack, som skal være far til vores kommende amerikanske hvalpe til sommer..;o))
 
Det er lige før de kysser..;o))
Sandy og Jack
 
Efter dette billed tog jeg en lille film, men Sandy bliver siddende og Jack pisker rundt..;o)) http://youtu.be/mZmuT54g3t8

Vi glæder os til denne kombination, som forhåbentlig skal ske til foråret 2015. Der kommer flere oplysninger når vi nærmer os løbetid og parring.

Ingen kommentarer: