søndag den 5. oktober 2014

LP prøve i Ølstykke

Ja, alle mine hunde skal åbenbart også igennem en LP prøve i deres liv. Og denne søndag blev det Sandys tur og vi tog til Ølstykke - kreds 1.
Vejret var smukt med sol fra vi kom til vi kørte igen..;o))
Jeg må sige, at Sandy ikke bare er en dejlig agility hund, hun er også en dejlig lydighedshund. Hun VIL SÅ meget gerne arbejde. Men vi er bestemt ikke kommet sovende til det. Hold da op, hvor har vi trænet. I december 13 blev hun Rally Champion og da vi startede til træning i klubben på LP1 i foråret, skulle vi næsten starte forfra og det var helt tilbage til at sidde lige på plads. Og så er det så "bare" gået derud af med at træne stille og vænne sig til at arbejde ved siden af andre hunde og fører. Ro på og afvente til øvelsen var slut, før der kom beløning og ingen vilde lege.
Men hun elsker det alligevel. Selvfølgelig har hun fået sin bold, det er det bedste hun ved.
Apport/næsepind.. .altså ting man skal have i munden... glem det... aldrig har jeg haft en hund som ikke vil apport. Men pludselig efter mange måneder gik det pludselig op for Sandy at det var ok at have pinden i munden. Men nu skulle den så også afleveres og det har vi også brugt meget tid på. Og pludselig fandt vi også en løsning på det. Til vores afslutning i klubben i juni var vi oppe i LP1 og den bestod Sandy med 170 point, så jeg tænkte at til efteråret skal det være. Og det blev så i dag..;o))

Der var 19 ekvipager i klassen og vi skulle starte som nr. 5, det blev så til nr. 7, da der var to som blev rykket op, da de også skulle til prøve i Rally.

Filmene er desværre lidt slørret, men man kan godt se og høre hvad Sandy laver under øvelserne alligevel...;o))
Tandvisning = 10 point
http://youtu.be/YzGIx2KZHbU

Lineføring = 8/16 point
http://youtu.be/Vz6kmRZsY0U

Stå = 10/20point
http://youtu.be/KzAecIQHxIc

Spring = 10/20 point
http://youtu.be/-TIFQtKlXNU

Stillingsskift = 10/30 point
http://youtu.be/CKN9QjtuS5o

Indkald = 10/30 point
http://youtu.be/bW2JmG2IfGs

Næseprøve-søg = 8,5/17 point
http://youtu.be/RgQaF4rJRz4

Dæk = 10/20 point
http://youtu.be/TgQTzalvq7A

Helhedsindtryk = 9 point
Dommeren skriver:
Fører støtter sin hund rigtig godt. Dejlig opmærksom hund, hvor kun den sidste præcision mangler.

Og dette gav sammenlagt den gode sum af 172 point og en 1.præmie - Man skal som min. have 150 point for at bestå prøven. Sandy har højst point på dagen og vinder klassen. Jeg er meget stolt af min lille hund..;o))
Sandy med pokal, glas og roset
Dagens dommerseddel

Ingen kommentarer: