tirsdag den 16. oktober 2012

VAS 2012 - efterår

Så blev det weekenden, hvor årets sidste stævne skulle afvikles. Og det var igen hos VAS i Vallensbæk Hallen. Det var første gang, at Soffy skulle løbe på deres nye guldtæppe og det var super fint, at løbe på.

Allan skulle speake, så vi skulle være der kl. tidlig. Men dagens gik nu hurtig alligevel. Sjællandsmesterskabet var på spil, så vi skulle løbe godt i begge de to "For Sjov" løb. Soffy har jo tidligere vundet titlen, så det var spændende hvad det kunne blive til denne gang ..;o))
Vores første løb var SP for sjov og var en fin løbebane. Soffy er fejlfri og bliver nr. 5. (film)http://youtu.be/y9TuLG4_SmM

Næste løb var SP3 og igen var Soffy fejlfri og igen blev hun nr. 5
http://youtu.be/OlrHSS1xyKo
Efter frokost blev det tid til AG banerne og vi startede med AG for sjov, og vi skulle løbe som den 5.sidste. Soffy er dygtig igen og har fine felter ..;o)) hun har lært det nu . Da hun kommer til slalommen glider hun på tæppet og stopper lidt op. Hun finder rytmen igen og løber videre. Hun er fejlfri og vi bliver nr. 4 (film)
AG for sjov
http://youtu.be/pe1IMcazN60
Da Soffy er fejlfri i begge løb bliver vi sammenlagt nr. 3 til Sjællandsmesterskabet.. ;o)) Det var nu ikke så tosset.
Men da vi kommer i mål , leger vi med bolden,og jeg opdager en masse blodpletter på guldtæppet og tænker, hvor kommer det mon fra ??...finder så ud af at det er fra Soffys højre pote. Hun må havde gledet ind i rammen på slalommen og slået noget af sin klo af...;o(( Men heldigvis er hun ikke mærket af det og er ikke halt. Mange søde mennesker kom og hjalp til med Soffy, så hun fik 1.klasses førstehjælp og mange spurgte ind til Soffy. Ida fra Sverige kiggede også på poten og hun mente ikke det var så alvorligt, men synes jeg skulle kontakte dyrlægen om mandagen og det gjorde vi så. Og dyrlægen sagde også, at vi "blot" skulle holde det rent og være opmærksom på om poten blev varm. Hun ville ikke fjerne kloen.. så det var jeg meget glad for... tænk hvis det havde været for 14 dage siden.. med VM i sigte.. uha.. det gider vi ikke tænke på nu.
Jeg trak Soffy fra dagens sidste løb AG3.

Soffy og jeg fik mange dejlige løkønskninger og kram i forbindelse med VM resultatet ..;o))  fra en masse dejlige agility venner.
Dejlig måde at slutte årets agilitysæson. Nu står den på stævne pause til foråret...;o))

ShineScanty og Victoria var også kommet til VAS.. og de var SÅ dygtige.. Scanty vinder tre ud af fire mulige løb.. så dejligt at se dem løbe sammen..;o))

Ingen kommentarer: