søndag den 19. februar 2012

Sandy 11 uger

Nu er Sandy blevet 11 uger og hun vokser sig smuk og fræk. Hun er stadig flink til at sige til, når hun skal i haven, men er ikke hel "tør" når vi er på arbejde. Sandy har endnu ikke lært at sove længe. Hun vækker os mellem kl. 0500 og 0530 og skal ud og tisse. Og da vi står op i hverdagen kl. 0530, så passer det jo meget godt, men i weekenden synes vi lige det er tidligt nok, dog kan vi få hende til at sove en time mere, efter hun har været ude og tisse. Så her sover vi bestemt ikke tiden væk.
Sandy har været til sin første hvalpetræning i dag i Hvalsø Hundevenner. Der var tre andre hvalpe og det var så dejligt at se de små. Der gik lige et par minutter, så var der gået totalt leg i den... ;o)) så skønt at se. De piskede rundt efter hinanden og havde bestemt ikke tid til at samarbejde sammen med os mennesker. Men alligevel var de gode de små og fik meget ros fra trænerne.. Vi glæder os allerede til næste søndag kl. 9..;o)) I eftermiddags tog Sandy og jeg en tur til VAS. Sandy skulle ind og opleve et agilitystævne ....hendes kommende fritid. Hun fik hilst på rigtig mange hunde og rigtig mange mennesker. Og hun tog det så flot. Og så fik hun også hilst på fætter Spot. Jeg lånte ham lige, og så gik vi ud på græsset og de fik leget noget så dejligt...;o)) SÅ skønt at se på.


Her sover hun skønhedssøvn efter skøn træning i klubben.


Hun er helt bestemt taget til drømmeland...;o))





Selv om man er en sød lille hundehvalp, så kan man sagtens lave unoder.. her et lille mesterværk på badeværelset fra den lille hund









SÅ sød man kan sidde og se ud..;o))





Min lille smukke Sandy,...Sandy vejer ca. 3,5 kg og er ca. 26 cm høj.






Smukke mor og datter..;o))

Ingen kommentarer: