torsdag den 27. oktober 2011

Soffy´s hvalpe

Så blev det endelig torsdag den 27.oktober 2011 kl. 16, hvor vi havde bestilt tid hos dyrlægen, så Soffy kunne blive scannet..;o))


Og Soffy har hvalpe i maven. Vi kunne se to med det samme scanneren kom på maven af hende og da der blev rodet lidt mere rundt, så vi en mere. Det er svært at vide præcis hvor mange der er, men det er jo muligt at det kan være dobbelt op... altså 5 til 6 stykker..;o))


Men nu må vi se, hvad der kommer ud. Det vigtigste er at hun føder nogle super sunde hvalpe. Og det kan bare ikke gå for hurtigt. Altså 5 uger endnu.. så vente vente vente......





Fint billed af en af hvalpene.. hjertet pisker afsted ..;o)) den drømmer sikkert om agility.


Den sidste uges tid, har Soffy virkelig været svært at få mad i. Hun vil absolut ikke spise af sin madskål. Måske hvis man smider lidt på gulvet (tørfoder) så kan det lade sig gøre.. ellers ikke.


Alt hvad der hedder tyggeben, gnavepinde osv. er overhovedet ikke interessant. Lidt menneskemad kan måske klemmes ned. Jeg kan snyde hende lidt, når vi er ude på vores gåtur. Så får jeg hende til at lave lidt triks og siger hun er helt fantastisk.. så bliver hun så glad og glemmer hvad hun har fået i munden og kommer til at spise det..;o)) hvis jeg så er heldig, så kan der ryge en del mere ned på den konto...;o))

1 kommentar:

Shenaja sagde ...

Hej Hanne
Stort tillykke med de kommende små :0)).

Knus Charlotte