søndag den 19. juni 2011

Status og billederFørst vil jeg sige tak til Natascha for de fine billeder hun har taget af Soffy til stævnet i Ribe.. ;o))

Dernæst kan jeg fortælle, at jeg jo ikke har været til stævne i Albertslund i denne weekend. Soffy blev skadet på sin højre pote til træning i onsdags.. og haltede enormt..;o(( Hun pev rigtig meget, da jeg skulle undersøge den og torsdag morgen var hun stadig meget halt. Jeg bestilte en tid hos dyrlægen.. for jeg ville vide.. hvad jeg havde at forholde mig til.. det er jo sommerferie lige om lidt og hvis det nu var rigtig slemt, så var der nogle planer som skulle laves om.

Fredag da jeg kom hjem fra arbejde.. var det en rigtig glad Soffy der kom mig i møde og hun gik på alle fire poter.. dog ikke haltfri.. men det var et stort fremskridt. Men vi tog til dyrlægen alligevel og dyrlægen kunne hverken mærke varme, hævelse eller væske i poten/benet.. så det var "blot" slaget der gjorde, at hun var halt.. Det var jeg rigtig glad for at høre, så stævnet i weekenden blev sløjftet og ro på i to uger.. det vil sige ingen træning, og lidt kortere ture i den næste uges tid og så starte i det små på agility i uge 26.. så skulle hun forhåbentlig være frisk. I uge 27 skal vi nemlig på uge kursus i Hvalsø, og det glæder vi os meget til..;o))

Ingen kommentarer: