lørdag den 31. juli 2010

Udtagelse til VM

Så kom weekenden endelig, hvor det danske landshold skulle sættes. Vi skulle mødes i Hvalsø Hundevenners klubhus, Hvalsø Hundevenner havde stillet klubhus, arealer og forhindringer gratis til rådig til landsholdstruppen...Stort tak til Hvalsø Hundevenner. KAF og Hasselgård Træningscenter havde stillet tidsanlæg gratis til rådighed.. Stor tak til KAF og Hasselgård...;o)))

Vi startede med morgenmad og straks var det i gang med at bygge baner. Vi skulle løbe nogle baner som var tegnet af den dommer som skal dømme os i Tyskland. Det blev først et AG løb og Soffy fik desværre en vægring ... men havde nogle gode felter..Vi bliver nr. 5 og får 8 point (film)
http://www.youtube.com/watch?v=qegZRKZLffI
Tommy havde lidt svært ved at filme os... da han havde meget travlt med at se hvad vi lavede på banen, så filmen er lidt rystede...;o))
Bagefter var det så SP.. og der kom vi fejlfri i mål...Spirit slår Soffy med 0,14 sek. og vi bliver nr. 3 og får 20 point...(film)
http://www.youtube.com/watch?v=byNW-cNOq2Y
Mens vi ventede på resultatet til det endelig landshold... havde landsholdstruppen arrangeret et stævne for klasse 1 og klasse 2. Der var mange som havde meldt sig til og stævnet gik bare rigtig godt. Folk var glade og var super gode til at komme til start osv. Da stævnet var vel afviklet.. kom vi så endelig til dommedag..... Denne gang havde ledelsen valgt at tage os ind i størrelser... altså alle de store blev kaldt ind først...mens vi andre ventede spændt.... efterfølgende var det så de små og til sidst mellem hundene.
Og det bedste af det hele er at SOFFY og jeg er blevet udtaget til at skal repræsenterer Danmark og skal løbe hold ... Tænk sig... Vi skal til VM og løbe agility... det bliver bare så stort.. Hold da op hvor jeg glæder mig...Et meget stort ønske er blevet opfyldt...så nu skal Soffy og jeg lige i skarp træning til vi skal afsted om 2 måneder.. det skal foregå i Rieden i Tyskland i weekenden i uge 39...altså første weekend i oktober.

Om søndag mødtes vi igen i klubben og fik trænet, lavet målsætninger og taget foto.

De andre som blev udtaget er

SMÅ HOLD

Susanne/Unique - Lillian/Mille - Hanne/Soffy


SMÅ INDIVIDUELT


Susanne/Unique - Lillian/Mille - Jesper/Emsi


og reserve Julie/Chilli


MELLEM HOLD


Gitte/Zinnia - Jesper/Indi - Marianne/Zippo


MELLEM INDIVIDUELT


Gitte/Zinnia - Jepser/Indi - Ann-Britt/Diesel


og reserve Jannie/Cody


STOR HOLD
Sarah/Simic - Peter/Tempo - Lone/Panik


STOR INDIVIDUELT

Sarah/Simic - Peter/Tempo - Lis/Frøken

3 kommentarer:

Susanne sagde ...

Stort grattis från oss:)
Kram

Jeanette sagde ...

Stort tillykke søde! SÅ glad på jeres vegne :)

sofia sagde ...

GRATTIS till platsen i landslaget!!! :)
Kram