mandag den 2. november 2009

VAS - indendørsstævne

Søndag den 01.nov.09 var så årets sidste indendørsstævne inden NM. Det var rart at skulle afsted igen, det var jo efterhånden noget tid siden, vi havde været til stævne.
Erfaringen fra samlingen og at Soffy skulle løbe på gulvtæppe var frisk i erindring, hun havde forbedret sig utrolig meget, så det var rart at have med i baghovedet. Hun er begyndt at tænke den lille hund, når hun løber på gulvtæppet...;o)))
Vi lagde ud med SP kl. 3, og det var et super godt løb...(film)....
http://www.youtube.com/watch?v=Er_1yjp7naQ
Soffy var god og hurtig og vi havde en god tid.. Susanne vandt klassen med 30,01 sek. og Lillian blev nr. 2 med 30,44 sek og så kom vi ind på 3.pladsen... med 30,95 sek, så der var under 1 sek. til nr. 1....Poul var så sød, at nævne i højtaleren at vi skulle præsentere DK til NM og at han gerne så det igen i Stockholm... det synes vi godt vi ville lave en aftale på..;o)))
VAS havde lavet en CUP, så man kunne løbe sig til titlen VAS Mester...Det var en agility bane og hvis man var blandt de 8 bedste (små), så havde man kvalificeret sig til et finale løb....men men men det skulle ikke gå sådan for Soffy og mig....Soffy sprang feltet på bommen, så jeg tog hende tilbage og det koster en disk...øv øv. Men det nytter ikke noget, hun skal bare blive når jeg beder hende om det, og så lavede hun også bare en tyvstart der ville noget... øv. Til sidst blev det AG kl. 3... hun blev i starten, men gik desværre i port to i slalommen, om igen... og så fik vi en vægring på bommen, da hun gerne ville tage slalommen bagfra... men jeg skal love for at hun havde sine felter...;o)) og jeg lod hende blive nogle ekstra sekunder på hver, og hun fik en masse ros. Så det håber jeg hun husker til NM....;o)))

Og så skal det lige siges, at Sable Sidney kom til Danmark, for at debutere i agility. Sidney og Emelie gjorde det bare så flot. De kom hjem med to 2.plader og en 3. plads...Stort stort tillykke fra de stolte opdrættere....smiler

Ingen kommentarer: