søndag den 13. september 2009

Årets Agility hund 2009

Vi til tog til Albertslund søndag den 130909. Årets sidste udendørs stævne....Vi lagde ud med et fejlfrit løb i AG-Hold, det er ikke gået vores hold særligt godt i dette år, men vi må prøve at gøre det bedre til næste år...;o))) Soffy og Olsen var de eneste fra holdet som løb og Olsen var også fejlfri.



Så blev det til SPÅ (film) og det gik også bare derud af.....desværre mister Soffy benene på vej ud af posen og kan ikke komme på benene igen og da hun endelig kigger op, løber hun uden om sidste spring...øv...et ellers rigtigt godt løb.


Så kom tiden til finale løbet. Soffy havde fået skrabet hele 11 point i hus til dette års Årets Agility Hund. Hun har været en bøf til at tage sine felter i mange af de åbneklasser og det giver jo ikke så mange point...;o(...man skal have mindst 10 point for at deltage, og vi havde jo 11. Vi skulle løbe som nr. 2 og det gik rigtig godt. Soffy blev nr. 4 i finaleløbet og blev sammenlagt nr. 9 i Årets Agilityhund...godt nok at lille Soffy trods alt...;o))) og blev nr. 10 til Årets All-round hund...;o))



Dagens sidste løb var Spring kl. 3... et godt løb med fin fart, dog en lille krølle før slalom og en stor bue inden udgangen, som så gjorde at vi blev nr. 5. Nu har Soffy løbet alle sine klasse 3 løb fejlfrit ved alle udtagelsesstævnerne til NM - altså 7 fejlfri løb ud af 7 mulige og som alle tæller point til NM...så nu må vi se om hun skal til Stockholm...;o))

Ingen kommentarer: