tirsdag den 7. oktober 2008

Kristine og Soffy





Kristine og Soffy har været afsted igen med deres program "Når jeg får en lille". Denne gang tog vi til Næstved og det var i en hal. Soffy var klar og Kristine havde trænet rigtig meget op til stævnet. Der var mange som var meldt til stævnet og Kristine og Soffy skulle næsten ind til sidst i klassen. Men så skete der det, at anlægget ikke ville spille mange af CDérne, og vi var så heldige, at vores CD godt kunne spilles, så Kristine og Soffy kom hurtig til.



Det startede fint, men da de kom til slalom-delen, ville Soffy ikke være med. Hun gøede rigtig meget, så Kristine gik videre i programmet. Resten af dansen gik rigtig godt, trods Soffy fortsatte med at gø meget. Kristine var rigtig glad da de begge kom ud af ringen, det er det bedste de har lavet med dette program til en konkurrence. Fordelen ved at være inde i en hal, er selvfølgelig at Soffy ikke kan løbe ud af ringen.



Men desværre blev Kristine og Soffy´s program ikke godkendt. Kristine vil gerne prøve at lave et nyt program til næste år, og der skal nok ikke være slalom i ...;o)))



Det bliver spændende at se hvad de kan finde på til næste gang.

Ingen kommentarer: