mandag den 15. september 2008

Opsumering Soffy 2008





Der kommer til at blive lidt stille på bloggen, da årets sidste udendøres stævne fandt sted i weekenden i Albertslund. Soffy skal først til stævne igen til november i Vallensbæk, hendes første indendøres stævne, det bliver spændende.


Her er en opsumering af Soffy´s første agility år. Hun debuttede i Hvalsø i april 2008, og har været til en hel del stævner sommeren over. Hun har gennemført 11 klasse løb, hvoraf de 8 var 1. pladser og 3 var 2. pladser. Hun er nået til AG kl. 3 og mangler 1 pind i SP kl. 2 for at være i SP kl. 3, måske får hun den sidste pind i Vallensbæk...;o)))


Soffy kvalificerede sig til DM 2008 og kom på en flot 7. plads blandt 30 små hunde der deltog i finaleløbet. Derudover placerede hun sig på en 4. plads til Årets Agility Hund 2008 og en 6. plads til Årets All-round Hund 2008.


Soffy har udviklet sig utroligt, mens stævnerne har været i gang. Hun havde vældig svært ved at komme ud af klasse 1, men så er det også gået stærkt. Hun har jo også haft det lidt svært med, at blive ved start, men jeg håber nu, at hun har forstået det....det er jo en ret vigtig ting, da starten tegner resten af løbet. Soffy skal trænes og på kursus efteråret og vinteren over, så hun virkelig er klar til foråets stævner...vi glæder os allerede....;o)))


Jeg er MEGET stolt over min lille hund´s resultater på 5 måneder.

Ingen kommentarer: