mandag den 18. august 2008

Familietur til Vejen

Fredag pakkede vi campingvognen og kørte alle fire til Vejen. Der skulle være et stort DOG SHOW, med udstilling, Rally-lydighed, Lydighed, Dogdancing og ikke mindst Agility. Vi fik en plads næsten lige op ad agilitybanerne, så det var bare nemt. Vejret var med os, så det var også dejligt.


Soffy lagde ud med at vinde AG kl. 2, og har nu 2 pinde i denne klasse...;o))) I Sp åben, blev hun i start og tog den rigtige indgang til slalom, to plusser...;o)) men græsset var meget vådt, så hun gled og røg ud af slalommen, og måtte tage den om, så tog hun også lige et spring og blev disket.
I Ag åben fik hun taget et spring fra den forkerte side, og blev disket igen.
Om søndagen fik Soffy to fejlfrie løb. Hun vandt Sp kl. 2 og fik første pind...;o))) I Ag åben var hun også dygtig, og blev nr. 3. I Sp åben, var hun rigtig meget stresset, da hun glemte at blive i start og da jeg kalder hende tilbage, synes hun at hun lige skulle have et spring og en tunnel med i købet inden hun kom tilbage til mig, så der røg vi igen på en disk. Ellers løb hun næsten perfekt bagefter, hun rev lige en pind, men ellers rigtig godt.
Soffy bliver hurtigere og hurtigere stresset, men nu har vi også været afsted i 3 weekender i træk, og det kan mærkes på hende. Nu har vi lige en pause indtil DM, så vi træner lige en del lydighed og rolige øvelser......;o))) hun skulle jo gerne være rigtig meget klar om tre uger.

Efter denne weekend røg Soffy ned på en 3.plads fra en delt 2. plads i stillingen til årets Ag-hund. Og da hun ikke havde de bedste løb i sp Åben, gik hun fra en 2.plads til en 5. plads i All-round, men jeg er trods alt meget stolt over hende, da det jo er hendes første sæson, og at hun faktisk ligger blandt årets landsholdsløbere.

Soffy´s storebror Spirit fik to pinde i weekenden og er nu i SP kl. 3 og Ag kl. 3, det er bare så flot af Susanne og Spirit...TILLYKKE

Ingen kommentarer: