tirsdag den 29. april 2014

Billeder fra weekendens stævne i VEH

Når vi er til stævne er der så mange hundemennesker som har deres super gode kammera med.
De klipser løs af alle vores aktive hunde. Jeg er meget taknemlig for de billeder og siger stor TAK.
Der ligger nemlig et stort arbejde bagefter, hvor der skal redigeres inden de bliver vist frem
Sandy i dyb focus inden hun sætter af over springet.
Sandy fuld fart ud af posen, hun var så heldig, at der var vind i posen da hun kommer, så hun skulle ikke bruge krafter på at løfte den..;o)) 
 Og her har vi Shaney ud af samme pose bare i mellem klassen
 Og her fortæller Shaney at han har styr på springet..;o))

søndag den 27. april 2014

Stævne hos VEH

Så blev det årets første stævne på græs. Og solen skinnede HELE weekenden, så vi er helt sikker et par stykker som er blevet lidt røde på næsen..;o))

Lørdag var der dobbelt klasseløb, så Sandy skulle løbe to AG3 og to SP3.

Vi lagde ud med SP3... øv øv. Jeg er et skridt bagud og får ikke ført Sandy mellem to spring, så hun tager et stakit på tre spring, hop, hop, hop... så det blev en disk. Et ellers fint gennemløb. Hun er lydhør over for mine kommandoer, enkelte steder er hun lidt længe om at tjekke ind, men hun gør ellers som jeg beder hende om. Vi er stadig på begynderniveau i klasse 3. Og vi har jo lige været på kursus, og det vi har lært skal trænes lidt mere....;o))
Men hun gjorde det SÅ pænt. (film)
http://youtu.be/m1GBCTN7n7E

Næste løb var AG3 og Sandy var dygtig og løber fejlfrit. .;o)) Sandy vinder klassen og får sit første CERT... JUBIII...;o))
http://youtu.be/q73A7FQDMjk

Næste løb er igen AG3. Her har vi også et fint løb. Hun har fine felter på bom og vippe, der er dog lige på et tidspunkt, hvor hun misforstår mig omkring et spring, men plan B lykkedes, men hun mister desværre feltet på A. Det er også på vejen hjem, så hun har "lidt" meget fart på. Men øv øv, et ellers super godt løb..;o))
http://youtu.be/oLymTGq7yis

Søndag var den korte dag, hvor vi kun skulle løbe to klasseløb og det var gældende til DM.
Vi startede med AG3 - ja højt at flyve, dybt at falde. Vores løb blev desværre til en disk. Sandy bliver ikke på sit felt på bommen, men har dog feltet. Da vi kommer til vippen, siger jeg stop, men det overhører hun og hopper af, og så skal vi have et spring bagfra men det gider Sandy ikke at vente på.. så hun hopper lige på... disk. Vi løber videre og hun springer af Aét, hvor jeg vil have hun skal blive, så jeg sætter hende tilbage og vi går ud af banen og hun går sin bold. Den lille bandit.... det skal stoppes NU.
Dagens sidste løb er SP3. Et godt løb hvor hun gør mange gode ting, hun har desværre også en del buer... Men hun kommer fejlfri i mål. Altså har vi nu 2 point til DM..;o))
Vi ventede længe på præmieoverrakkelsen, og det blev til en 3.plads og desværre 0,21 sek. fra et spring cert. lidt øv... men mon ikke vi nok skal få det en dag.
http://youtu.be/RiAelIc3x_E

Jeg må sige, at jeg er yderst tilfreds med hendes indsats i denne weekend, og hun skal "bare" lige lære at tjekke ind, når jeg kalder. Og så skal vi lige have trænet lidt felter på tirsdag til træning..;o))
Næste weekend står stævnet i Hvalsø Hundevenners navn. Og vi glæder os..;o))

torsdag den 24. april 2014

Sandy på kursus i Hvalsø

Sandy og jeg har været på kursus i Hvalsø i to dage og er blevet undervist af Zeljiko fra Kroatien.
Jeg skal love for at vi er blevet pisket igennem med handling, som vi helt klart har brug for i vores agility fremtid..;o))

Her er en lille film fra dagens gennemløb og det var ikke første gang vi løbe den, før vi var fejlfri.
Det er en udfordring i sig selv. Det er SÅ fedt at være på sådan et kursus, hvor man får intensiv undervisning, og synes at det som Zeljiko viste os, er helt sikker Sandy og min vej frem på banerne.
Vi skal til stævne i weekenden, så må vi se om der er noget vi kan bruge.
Jeg har i hvertfald lært, at jeg skal LØBE og kalde på Sandy.
http://youtu.be/OYFMPXuO88E


Sandy i anemone blomster flor

Sidney og (Siggy) 6 år

Disse to skønhedder kom til verden for 6 år siden.
Siggy er desværre ikke i blandt os mere, men er den smukkeste hundestjerne på himlen.
Stort tillykke til Sidney som hygger sig i Sverigesland med Emelie.

fredag den 18. april 2014

Sandy til Gåsahoppet 2014

I dag fredag, kørte Allan, Sandy og jeg til Gåsahoppet i Skurup. Det har været en tradition i flere år, at deltage til Gåsahoppet. Den første gang vi var der i 2009, vandt Soffy SP cert og det var endnu ikke blevet champ i DK, så det var forpligtende for lille Soffy at blive DKSPCH i DK indenfor et år. Men det nåede hun også..;o))
Vi var dog ikke med i 2013, hvor Soffy var skadet. Vi har nu været der 5 gange. Og i år var det Sandy som skulle løbe. Og det var hendes debut i "udlandet" - Sverigesland..;o))

Til stævnet i VAS, fik Sandy jo sine to sidste pinde i AG2 og SP2, og rykkede op i AG3 og SP3.
Hun nåede dog at debutere i SP3 i VAS som endte i en disk. Så i dag var det debut i AG3.

Jeg var noget nervøs, for jeg føler stadig ikke at jeg kender Sandy og føler ikke hun er helt klar til de svære kringlede baner i klasse 3.
Men jeg må sige, at jeg har skammen tilgode. Hun gjorde det flot og hun hørte efter hvad jeg sagde og stressede ikke bare ud og holde sin egen fest. Hun var med mig og var meget dygtig.
Vi har haft lidt knas med at sidde stille i starterne når vi har været til træning her henover vinteren, så det er noget vi har trænet rigtig meget på. Og det har helt klart givet et godt resultat. I dag har hun dygtig til alle tre løb. Og blev på sin plads.
Vi lagde ud med SP3

. Vi gennemfører banen men har desværre en nedrivning..en bane med lidt af hver og Sandy lytter og gør som jeg beder hende om  (film)
http://youtu.be/IGD4eP8rguY

Næste løb var AG3 og denne gang sender jeg Sandy frem og hun løber frem, men lidt for langt, så hun tager et spring bagfra... og denne gang skulle det være lige på. Men stadig et rigtig godt løb, men fin start og felter. Fejlen er helt klar min (film) http://youtu.be/DjpI62YDtOk

Dagens sidste løb var AGÅ og denne gang synes Sandy at det skulle gå lidt stærkere på bommen, så hun hopper af... øv... det hører ikke med til agility at springe feltet. Alt andet var fint og hun hørte efter mig og fulgte mig. ..(film)
http://youtu.be/TOyZLk91LxU

Men alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds med Sandy. Jeg glæder mig så meget til sæsonen starter på græs i Danmark...;o))

Til stævnet mødte og hilste vi også på Sure Simpley.. Simpley var så dygtig at han løbe både AG# og SP3 fejlfri. Simpley har været syg i løbet af vinteren med borrelia, så det var så dejligt at se ham på banerne igen..;o)) stort tillykke til Simpley og Susanne
Brormand Sqy mødte vi også. En dejligt gensyn og han blev så glad da han så os. Sandy og Sqy fik rendt lidt rundt og leget inden vi skulle på banen og være seriøse.
Utroligt som de ligner hinanden..;o))
ShineScanty var også til stævnet, men fik desværre intet billed af hende.
Scanty har været skadet, så det var dejligt at se hende i action igen..;o))
Jeg gik iøvrigt også hilst på to af Wendys børnebørn.. Stacy´s børn - meget smukke hunde.
De skal nok blive super dygtige, når de kommer på banerne


søndag den 6. april 2014

Forår 2014

 I dag tog hundene og jeg på forårstur til Munkholmbroen med Bedstemor, Bedstefar og Kissa.
 Jeg har været ved Munkholmbroen mange gange i løbet af de mange år vi har boet i Kirke Såby. ( 27 år) Men har aldrig været på den side af vandet og skoven.
 Og lige på denne side er der mange blå anemoner, og heldigvis var de fremme og åbne, selvom solen ikke var helt fremme.  
 Smukke blå blomster
 Hvide og blå anemoner 
 Her står Bedstemor med sin nye mobil og tager billeder af de blå anemoner..;o)) 
 Dejligt søndagstur i forårsvejr, ingen forårssol men masser af forårsblomster.

tirsdag den 1. april 2014

Wendy

 I dag for 12 år siden kom min smukke Wendy til verden.
Men Wendy blev desværre kun 9 år. Hun kom tilskade med sin højre pote, da hun var 3 år. Og med tiden blev det værre for hende, og hun havde for mange smerter, og blev sendt afsted til de evie agilitybaner.
 Og alligevel blev hun mor til 9 fantaskiske hvalpe, bestod LP1 og LP2 og kvalificerede sig til DM i LP kl.2, men desværre var hun halt i perioder og kunne derfor ikke deltage.
 Wendy elskede at være i haven - her nyder hun en tyggepind af en art.
Wendy blev også Dansk Spring Champion og Dansk Agility Champion i en periode, hvor hun havde det godt i poten.
Men til sidst var hendes pote så dårlig, at hun måtte stoppe med agility og ingen tvivl om at agility var det bedste i verden for Wendy. Jeg ved at hun render rundt deroppe med brormand Dio. 
Søster Kida lever endnu, så hun skal have et stort tillykke med de 12 år.
Efter agilityperioden gik jeg rally med Wendy og hun nåede at blive Dansk Rally Champion.
Wendy var også super god og glad for lydighed.
Hun var bare en rigtig dejlig arbejdshund. Jeg savner stadig min bedste hund - WENDY