søndag den 26. februar 2012

Sandy 12 uger

Så er Sandy blevet 12 uger og jeg er bare SÅ glad for hende..;o)) Hun står desværre stadig meget tidlig op om morgen. Men så for vi også en masse ud af dagen, man kan jo sove når man bliver gammel. Det der med at gå tur med begge hunde er absolut en udfordring. Sandy er overbevist om, at hun er en piratfisk.... hun bider i Soffy, bider i snoren, bider i selen og finder så lige en pind, et blad eller et cigaretskod.. Og så nogle gange (som der bliver flere og flere af) går de begge nået så fint side om side og fremad..;o)) .. det er dejligt at de kan følges mere og mere ad. Ellers er det først en lille fælles tur og derefter en ene tur med Soffy, så hun kan få gået det hun har brug for...;o))
Smilling Sandy 12 uger Sweet Soffy 12 uger... som de dog ligner hinanden...;o))..men alligevel er Sandy en lille kraftkarl og noget tungere end Soffy.... mon Sandy bliver lille hund??

I morges var vi til hvalpetræning igen i Hvalsø Hundevenner. Og hvor er det altså dejligt, at se de små rende rundt og opleve så meget. Her er Sandy sammen med Tinga.
Så bliver der lige arbejdet på kontakt øvelser



Sandy har lige fået en godbid, fordi hun var dygtig til at sætte sig..;o))

En lille hyggestund på bænken

Juubii... så er der dømt fritime..;o)) Sandy og Luna

Sandy Luna, Bertha

Sandy og Bertha

Sandy, Luna og Bertha

En meget træt hundehvalp sammen med Erik ovenpå en god formiddag til hvapetræning..;o))

søndag den 19. februar 2012

Sandy 11 uger

Nu er Sandy blevet 11 uger og hun vokser sig smuk og fræk. Hun er stadig flink til at sige til, når hun skal i haven, men er ikke hel "tør" når vi er på arbejde. Sandy har endnu ikke lært at sove længe. Hun vækker os mellem kl. 0500 og 0530 og skal ud og tisse. Og da vi står op i hverdagen kl. 0530, så passer det jo meget godt, men i weekenden synes vi lige det er tidligt nok, dog kan vi få hende til at sove en time mere, efter hun har været ude og tisse. Så her sover vi bestemt ikke tiden væk.
Sandy har været til sin første hvalpetræning i dag i Hvalsø Hundevenner. Der var tre andre hvalpe og det var så dejligt at se de små. Der gik lige et par minutter, så var der gået totalt leg i den... ;o)) så skønt at se. De piskede rundt efter hinanden og havde bestemt ikke tid til at samarbejde sammen med os mennesker. Men alligevel var de gode de små og fik meget ros fra trænerne.. Vi glæder os allerede til næste søndag kl. 9..;o)) I eftermiddags tog Sandy og jeg en tur til VAS. Sandy skulle ind og opleve et agilitystævne ....hendes kommende fritid. Hun fik hilst på rigtig mange hunde og rigtig mange mennesker. Og hun tog det så flot. Og så fik hun også hilst på fætter Spot. Jeg lånte ham lige, og så gik vi ud på græsset og de fik leget noget så dejligt...;o)) SÅ skønt at se på.


Her sover hun skønhedssøvn efter skøn træning i klubben.


Hun er helt bestemt taget til drømmeland...;o))





Selv om man er en sød lille hundehvalp, så kan man sagtens lave unoder.. her et lille mesterværk på badeværelset fra den lille hund









SÅ sød man kan sidde og se ud..;o))





Min lille smukke Sandy,...Sandy vejer ca. 3,5 kg og er ca. 26 cm høj.






Smukke mor og datter..;o))

lørdag den 11. februar 2012

Sandy 10 uger

Nu er Sandy blevet 10 uger.. utroligt som tiden går hurtigt. Sandy har nu vænnet sig til, at drengene ikke bor her mere. Sandy hygger sig med sin mor Soffy og omvendt.. så dejligt, at de kan lege sammen. Soffy tror bare stadig, at hun skal passe og pleje Sandy. Hun har ikke sluppet moderrollen endnu.
Sandy er blevet rigtig god til at sige til, når hun skal ud i haven..;o))
Men det der med at sove igennem om natten, har trukket tænder ud .. når kl. var mellem 03-04 skulle den lille hund ud og tisse, og når hun kom ind igen, synes hun bestemt at det var underholdningstid.. men nej.. vi skulle lige prøve om vi kunne sove den sidste tid inden vækkeuret ringede. Hun har nu endelig fundet ud af at sove HELE natten og er flink til at lægge sig til at sove med det samme vi går i seng... dygtig pige.
Det er sjovt at se, som dagene er gået uden drengene, hvordan hun viser sit sande jeg, og hvordan hun udvikler sig. Jeg synes hun minder rigtig meget om sin mormor Wendy. Hun er utrolig lærenem og lydig (endnu). Hun render rundt i hele huset og bliver hun træt, så finder hun selv sit bur og og går ind og sover. Hun er godt nok en sej lille hund, når vi er på vores små gåture. Bilerne har hun vænnet sig til og mørket om morgen er hun total ligeglad med. Men hun lytter rigtig meget når vi går i mørket.
Hun har også fundet ud af, at når maden bliver serveret så skal man spise..;o))
Hun er så sjovt og dygtig at "træne" med. Vi laver lidt klikker træning på en papkasse og et låg, og det går rigtig fint. ..;o)) Hun holder af at lege trækkeleg og løbe efter bolde. Nogen gange kommer hun tilbage med den. Soffy vil så gerne være med, når det sker...;o))
Jeg har hørt fra Sqy og Shaney og begge drenge har det godt i deres nye hjem ..;o))

Sandy har fundet en gammel urtepot i haven, som er sjov at lege med

Søde Sandy på 10 uger
Mere leg
Mor og datter..;o)))

tirsdag den 7. februar 2012

Hvalp i huset

Jeg er sikker på, at uanset hvor mange hunde man har haft, så glemmer man glædeligt hvor hårdt arbejde det er at have hvalp..;o))
Efter drengene kom godt af sted til deres nye hjem, skulle Sandy vænne sig til at blive familiehund og ikke "kennel"-hund.
Hun ledte efter sine brødre, hvalpegården og hundekurven. Og absolut også nogen at spise sammen med, for hun er ikke speciel glad for at spise sin hunde mad nu. Men hvis hun er sulten, så spiser hun vel !!! Og så det der med at sove længe om morgen... eller bare sove igennem... det er heller ikke et hit endnu, så når kl. er mellem 03-04 så piver den lille hund og skal ud og tisse. Og så tror hun, at den står på underholdning..men nej.. vi skal lige sove lidt endnu. Vi andre når dårligt at falde i søvn igen, før vækkeuret bimler..;0((. Så vi er trætte når vi når aften.
Men som I kan se, så er hundekurven her stadig, men har blot fået sin gamle plads igen, og Sandy har fundet den..;o))

Det lille pus bliver noget så træt ind imellem og så falder hun om, hvor som helst..;o))
Også her sammen med Erik


Soffy elsker at lege med Sandy - og det er gensidigt. Nogen gange må vi sige til Soffy, at der er pause. Den lille hund kan ikke følge med. Det er så herligt at se, når de hygger sig sammen..;o))

Det går ikke stille for sig. for de leger jo også fangeleg

Når jeg er ude og gå tur (10 min) med Sandy, så går vi stadig over på legepladsen. Sandy er så glad for at rende op og ned af bakken, som hun gjorde da drengene også boede hjemme.

Man skulle næsten tro, hun sidder og kigger efter dem.. mon de kommer forbi om lidt..;o))

Sandy kommer stadig gerne når man kalder..;o)))

Og gerne i fuld firspring op ad bakken

Lille smukke Sandy

Rask fremad i snoren når vi går

Soffy nyder stadig vores ture i skoven - alene endnu. Hver gang hun ser en træstub eller en træstamme, så skal den betrædes..;o)) der falder jo som regel en godbid af.

Hun næsten støver skoven igennem, for at finde dem..;o))

torsdag den 2. februar 2012

Sandy alene hjemme

Safety fik allernådigst lov at putte i stolen sammen med Kristine..man er vel en lille hund




I eftermiddags var hvalpene (to) ude og lege i haven.




Og mor Soffy var også med, hun vil rigtig gerne være med til at lege.




Bommen er et hit at lege på..;o))




Safety





Mere leg




Sandy





Så kom vi til emnet "Sandy alene hjemme", for Safety er rejst hjemmefra i dag. Safety kom ikke til Susanne i Sverige. Så den lille fyr som nu hedder Sundown Shaney flytter til Fyn hos Hanne Rudbeck. Hanne skal løbe agility med Shaney. Vi glæder os til at følge Shaney og Hanne og ønsker dem held og lykke ...;o)))








Og her ligger en lille og forladt sheltiehvalp... synes hun selv. Hun har nu fundet trøst i elefanten Erik..;o))




Hun har gået lidt rundt og ledt efter drengene. Men de har nu fået nogle super dejlige hjem, hvor de skal opleve en masse. Så nu kan Sandy rigtig flytte ind.








Jeg har allerede hørt fra Sqy og Shaney, at de begge har indtaget deres hjem med høj haleføring..




seje små gutter...;o))

onsdag den 1. februar 2012

På legepladsen og Sqy rejser hjemmefra

I går tirsdag gik jeg en tur på legepladsen med hvalpene, bedstemor og Kissa. Og der var masser af dagplejebørn, som hvalpene kunne hilse på. Det var så sjovt at se de små børn sammen med de små hunde..;o)) Selvom hvalpene aldrig havde set så små børn, så holdte det dem ikke tilbage. De gik glædeligt frem og hilste på børnene.
Og de rendte op og ned af bakken sammen med børnene..;o))






Om eftermiddagen fik jeg taget lidt billeder fra haven....Sqy og Safety



Søde Safety



Og søde Sandy




Sandy og Sqy






Soffy står og lokker... skal vi lege ??



Smukke Soffy i vintersolen..;o))



Og så kom dagen (onsdag) hvor der både skulle ske noget sørgeligt og også noget glædeligt. Alexandra kunne endelig hente sin lille Sqy. Alexandra har ventet på sin nye stjerne i tre år og her er han så..;o))



Alexandra er en dygtig agilityudøver og har været på det svenske agility landshold med sin anden hund Nickie. Det glæder mig så meget, at jeg kunne sælge Sqy til Alexandra og glæder mig rigtig meget til at følge dem, og hvordan det går dem i fremtiden. Rigtig meget held og lykke til Alexandra og Sqy...;o))