torsdag den 27. oktober 2011

Soffy´s hvalpe

Så blev det endelig torsdag den 27.oktober 2011 kl. 16, hvor vi havde bestilt tid hos dyrlægen, så Soffy kunne blive scannet..;o))


Og Soffy har hvalpe i maven. Vi kunne se to med det samme scanneren kom på maven af hende og da der blev rodet lidt mere rundt, så vi en mere. Det er svært at vide præcis hvor mange der er, men det er jo muligt at det kan være dobbelt op... altså 5 til 6 stykker..;o))


Men nu må vi se, hvad der kommer ud. Det vigtigste er at hun føder nogle super sunde hvalpe. Og det kan bare ikke gå for hurtigt. Altså 5 uger endnu.. så vente vente vente......





Fint billed af en af hvalpene.. hjertet pisker afsted ..;o)) den drømmer sikkert om agility.


Den sidste uges tid, har Soffy virkelig været svært at få mad i. Hun vil absolut ikke spise af sin madskål. Måske hvis man smider lidt på gulvet (tørfoder) så kan det lade sig gøre.. ellers ikke.


Alt hvad der hedder tyggeben, gnavepinde osv. er overhovedet ikke interessant. Lidt menneskemad kan måske klemmes ned. Jeg kan snyde hende lidt, når vi er ude på vores gåtur. Så får jeg hende til at lave lidt triks og siger hun er helt fantastisk.. så bliver hun så glad og glemmer hvad hun har fået i munden og kommer til at spise det..;o)) hvis jeg så er heldig, så kan der ryge en del mere ned på den konto...;o))

søndag den 23. oktober 2011

Clean for CEA

Soffy og Carson er gentestet for CEA/CH og begge er Clean og kan ikke give det videre i avl..;o))










onsdag den 19. oktober 2011

Soffy - 3 uger henne

Nu er vi nået 1/3 del af ventetiden. Jeg har lagt mærke til at Soffy er lidt mere rolig og stille (ved godt det lyder utroligt..smiler) Men hun er stadig frisk på en lang gåtur og vil rigtig meget gerne arbejde. Hun har et par dage lige skulle overtales til at hun gerne må spise sin hundemad. De bedste godbidder som hun virkelig holder af, at ligge og bide i.. det gider hun ikke mere.. mon det er et lille tegn i den rigtigte retning..;o)) Det håber jeg virkelig. Soffy skal scannes den 27.oktober kl. 16.




lørdag den 15. oktober 2011

Stjernehunden Soffy


Soffy og den fine roset


Tidlig op lørdag morgen, pakke bil, taske og hund. Afsted til Collie Klubbens Rally Stævne i Køge.

I følge programmet skulle ALLE møde kl. 9. Altså havde Soffy og jeg en meget lang formiddag, da vi først kom op kl. 1330. Og så var der huller i programmet, da der var en del som udeblev. Jeg havde besluttet mig for, at varme Soffy op 2-3 hunde før vores tur.. men det blev anderledes, for de hunde dukkede aldrig op.. så lige pludselig var det min tur.. ups..

Men Soffy var en stjerne og gjorde lige som hun skulle ..;o)) Jeg var dog noget nervøs, da der var tre øvelser, hvor hunden er i sid og skal op i stå.. og det var der vi mistede 10 point sidste gang vi var til stævne... men der var intet at bekymre sig om.. Soffy var super dygtig.

Nr. 1, nr. 2 og nr. 3 havde alle 100 point, og da Soffy havde den bedste tid, så var det os som vandt klassen.. Jubiii.. Nu fik vi endelig et cert mere... nu mangler vi kun et som skal gøre os til Rally Champion. Men det må blive til næste år, for Soffy må ikke deltage til flere stævner pga. af hendes drægtighed, så nu skal vi gå og nyde, at hun bliver tykkere og tykkere..;o)) Tak for en god dag til Soffy, dommeren og Collie Klubben og ikke mindst det fantastiske flotte solskinsvejr....;o))


Jeg fik en venlig sjæl Heidi til at filme vores gennemløb, og Heidi kendte ikke helt mit kamera, så der er en god forfilm inden Soffy og jeg går i gang, men god fornøjelse alligevel..;o))






Fine lille Soffy med sine præmier

søndag den 2. oktober 2011

Amerikanske Sheltiehvalpe

Så kom dagen endelig, hvor Soffy gik i løbetid (15.september 2011). Og så kom dagen endelig hvor hun skulle hjem til Johanna. Sidste gang blev hun parret med Apollo (tric) men desværre tabte hun hvalpene ca. 14 dage før tid..jeg har derfor valgt at parre hende med det samme igen. Denne gang er hun blevet parret med Carson (sort/hvid). Simpelthen for ikke at gå tilbage til en fuser. Vi ved ikke hvorfor det skete, men både jeg og Johanna tør ikke tage chancen for at der skal ske noget, Carson har lavet mange flotte kuld tidligere, så vi glæder os rigtig meget. Carson er en rigtig dejlig og glad dreng, som kommer fra USA. Johanna laver Rally-lydighed med ham.


Jeg er sikker på at denne kombination bliver til nogle super aktive arbejdshunde, med et godt drive. Denne kombination kan give både soble, tric og S/H farver. Vi forventer fødsel omkring den 03.december 2011. Men der skal nok komme løbende informationer om hvordan det går den drægtige hundemor...;o))


Soffy har været hjemmefra i en HEL uge og det var godt nok lang tid at være uden hund. Ikke nogen som vækkede en om morgen, ingen morgen gåtur, ingen som tager imod en når man kommer hjem, ingen gåtur om eftermiddagen, ingen træning, ingen at give godbid om aften inden sovetid.. hold da op hvor har jeg savnet min lille Soffy. Men nu er hun hjemme igen og det er så dejligt.. og med en masse små hunde i maven..;o))