onsdag den 30. marts 2011

5 år....hurra


Disse fem små klumper har fødselsdag i dag. De bliver 5 år.. Hurra...;o))

De er alle blevet meget meget smukke...se selv ...og de er alle meget glade for agility

Søde SplendidSpirit...Store dejlige SoulSammy Super smukke SuperSunny.Lille friske ShineScanty ..som sidste skud på stammen.. eller flokken..SweetSoffy..;o)))

lørdag den 19. marts 2011

Skovtur ved Munkholmbroen

Endnu en gang var Inge, jeg og alle vores hunde taget i skoven sammen. Denne gang til Hjertestien ved Munkholmbroen. En rute på 4 km. Super dejlig tur med kig ned på fjorden og intet is på vandet...;o)) men en masse fiskere i vaders og et par svaner. Vi mødte en par søde mennesker som var overbevist om, at vi måtte da have en kennel.. med alle de hunde.


Vi fandt lige en træstub som alle hundene kunne være på, og så skulle der tages billede.

tirsdag den 8. marts 2011

Stacy´s debut

Endnu en gang må jeg som opdrætter prale lidt af Wendy og One´s afkom.Ugen efter Simpley var til sit første stævne i Danmark, kom turen så til Stacy (dog i Sverige)Men flot er det alligevel og Stacy blev henholdsvis nr. 3 i spring og nr. 1 i agility.Kæmpe tillykke til Specialy Stacy og Sofia. http://www.youtube.com/watch?v=d3qSKmk0evY&feature=player_embedded


søndag den 6. marts 2011

Skovtur og Rally diplom

Det var da bare så oplagt, at tage lufteturen i skoven i dag.. Dejlig dejlig sol og fuglefløjt fra oven..rigtig mange mennesker, cyklister og hundeluftere havde også fundet turen til skoven.

Lige en perfekt træstamme til et billede.

Smukke Soffy misser mod solen...

Soffy er ved at være ovenpå igen og er begyndt at spise...Dejligt
...og søde Wendy ligeså.. hun ser meget uskyldig ud på dette billede...;o))
Dagen i går var dagen, hvor sheltie-folket skulle mødes i Albertslund. Rally-folket og lydighedsfolket var kaldt til samling. De skulle mødes og have overrakt deres præmier for de flotte resultater for året 2010. Jeg kunne desværre ikke selv deltage, da jeg skulle til fødselsdag. Men Gitte Freytag var så sød, at tage min præmie med hjem. For Wendy har været dygtig og opnåede en samlet 3.plads som årets bedste rally sheltie i ekspertklassen. Så fin diplom, roset og vase venter på os, til vi skal ses med Gitte....Vasen er bevis på at Wendy er blevet Dansk Rally Champion.. Tak for hjælpen Gitte, og det fine billede.