søndag den 16. november 2008

Klubprøver i Rally-O




I dag skulle vi have afsluttende prøver i Rally-O i HHV.


Vejret var jo ikke af det bedste, det både regnede, haglede og så kiggede solen også forbi.


Men jeg skulle jo op med mine to kegler, og det gik også rigtigt godt. Vi var 8 til prøve, og Soffy fik i alt 97 point, og blev nr. 4, det var meget godt gået af min lille snakke-trold.


Wendy var igen dygtig og lavede 100 ud af 100 point...Hun var så god, og vandt klassen...;o)))

Dæk-banden



På et tidspunkt, tænkte jeg at hundene skulle have et dækken.
Det skal bruges når vi skal til stævner, eller hvis hundene skal opholde sig i en kold bil. Det sker jo, at når vi kommer til stævnepladsen, så er der timer til det første løb eller at det er koldt, blæsende eller regnfuld. Og så er det jo godt, at hundene kan holde sig varme, både før og efter løbene.




Yderstoffet er af Beauer-nylon, og det er jo vind og vandtæt, inderstoffet er af fleece, som er dejligt blødt og varmt.
Dæknet har også elastikker som sættes om bagbenene, så dæknet ikke glider rundt, men sidder mest korrekt.





Det har jo udviklet sig, så det er blevet til en del dækner som kan ses på billederne...;o))
Hvis man er interesset i et sådan dækken, er man velkommen til at kontakte mig, så vil jeg gerne sy et til din hund...;o)))







tirsdag den 4. november 2008

Stævne i Vallensbæk



Soffy var til sit første indensdørs stævne i Vallensbæk. Det var lidt spændende, da hun ikke havde prøvet sådan et slags gulvtæppe før. Godt nok har vi trænet meget i Hasselgaard, men det er et andet slags tæppe.

Soffy skulle stille op for første gang i AG kl. 3, og det var jo også spændende.

Hun skulle lægge ud med to AG løb i klasse 3. Og jeg må sige, at jeg var meget nervøs....Jeg var jo også meget spændt på om hun nu kunne huske, at blive siddende i starten. Jeg tog forholdsregler og gik næsten baglæns. Soffy gled lidt i starten når hun skulle rundt om springene, og hun gled også i slalommen, desværre blev hun disket, da jeg var bagud ved slalommen, og hun tog så A-bræt istedet for pose...;o(((

Det andet gennemløb kunne Soffy ikke finde ud af at tage hjulet, hun løb 4 gange rundt om det, og efter 3. gang bliver man jo disket...;o(((..surt.

I spring kl. 2, hvor Soffy manglede 1 pind til at rykke op i kl. 3, gik det meget bedre, Soffy fik sin sidste pind og blev nr. 2 i klassen...;o))) så nu er Soffy i kl. 3 i både spring og agility...;o)))

mandag den 3. november 2008

Kristine og Soffy til Dogdancing i Næstved




Kristine og Soffy skulle igen stille op med dukkevognen, desværre fik Kristine ikke vist dommerne, at dansen var slut, og Soffy "snakkede" for meget, så de blev ikke godkendt...;o((( Der er desværre ingen lyd på, ved ikke lige hvorfor....men så kan I heller ikke høre Soffy snakke...;o)))

Soffy til Rally-O i Ølstykke



Soffy fik sit 3. røde bånd og er nu rykket op i klassen for vider gående.....;o)))