mandag den 29. september 2008

På skovtur med Siggy

Søndag eftermiddag mødtes vi med Nina og Frank og Lille Siggy. Vi kørte op til skoven med alle sheltierne...Wendy, Soffy, Sammy og Siggy....;o))) Vejret var med os og skoven var smuk og ved at falme.

Efter turen i skoven, satte vi os på en eng, og fik en kop kaffe og dejlig æblekage. Og hundene rendte rundt og legede og havde det rigtig dejligt sammen...;o)))
Her er tre søskene, Soul Sammy, Sweet Soffy og Shine Siggy. Det varer ikke længe før Siggy er lige så høj som Soffy.
Soffy og Siggy fandt sammen og fik en rigtig tøseleg, som de også havde, da Siggy boede hjemme.Og så skulle der selvfølgelig tages et familie billed. Nina og jeg kæmper lidt...




....hov hvor blev Siggy af...Soffy holder øje med Nina, hun var lidt skrap med fingeren...bliv...

..så har vi Siggy tilbage på plads igen....Sammy lagde sig hurtigt...det kunne vist bedst betale sig.




...så Siggy, nu skal du blive...


...og endelig lykkes det.....sikke nogle fine hunde...;o))))

Sammy og Soffy


Sammy er kommet på besøg hos os, da Betina og Dio skal til Finland til VM i agility. Vi krydser fingre for dem, det er første gang, at Betina og Dio er med til VM...;o)))








Straks da Sammy kom ind i huset, blev der lagt op til leg. Sammy og Soffy leger stort set dagen lang. Det er så dejligt, at se hvor gode de er til at være sammen. Wendy skal dog lige sætte ham lidt på plads, han skal jo ikke tro han er noget. Mor Wendy bestemmer stadig...;o)))




Her ligger de to dejlige sheltier og hviler efter en spurt i haven.
Der kommer til at blive stille i huset, når Sammy tager hjem på tirsdag/onsdag.

mandag den 15. september 2008

Opsumering Wendy 2008



Wendy kom jo først med på banerne i juni 2008, da hun havde haft hvalpe. Wendy lagde ud med at blive Spring Champion i juni i Ølstykke....;o))) På en måned havde hun fået sine 3 certér til at blive Agility Champion...Det var bare så stort.

På tre stævner fik hun kvalificeret sig til DM 2008, hvor hun blev nr. 3 til finalen i DM 2008 ud af 30 deltagende hunde. Det er utroligt, så godt og hurtigt det er gået med hende på kun tre måneder. Wendy har været vild sulten på agility. Hun har været så GLAD, og det har været så dejligt, at løbe med hende igen. Nu glæder vi os bare til at løbe igen til sæsonen starter op til forået....;o)))

Opsumering Soffy 2008





Der kommer til at blive lidt stille på bloggen, da årets sidste udendøres stævne fandt sted i weekenden i Albertslund. Soffy skal først til stævne igen til november i Vallensbæk, hendes første indendøres stævne, det bliver spændende.


Her er en opsumering af Soffy´s første agility år. Hun debuttede i Hvalsø i april 2008, og har været til en hel del stævner sommeren over. Hun har gennemført 11 klasse løb, hvoraf de 8 var 1. pladser og 3 var 2. pladser. Hun er nået til AG kl. 3 og mangler 1 pind i SP kl. 2 for at være i SP kl. 3, måske får hun den sidste pind i Vallensbæk...;o)))


Soffy kvalificerede sig til DM 2008 og kom på en flot 7. plads blandt 30 små hunde der deltog i finaleløbet. Derudover placerede hun sig på en 4. plads til Årets Agility Hund 2008 og en 6. plads til Årets All-round Hund 2008.


Soffy har udviklet sig utroligt, mens stævnerne har været i gang. Hun havde vældig svært ved at komme ud af klasse 1, men så er det også gået stærkt. Hun har jo også haft det lidt svært med, at blive ved start, men jeg håber nu, at hun har forstået det....det er jo en ret vigtig ting, da starten tegner resten af løbet. Soffy skal trænes og på kursus efteråret og vinteren over, så hun virkelig er klar til foråets stævner...vi glæder os allerede....;o)))


Jeg er MEGET stolt over min lille hund´s resultater på 5 måneder.

Finale til Årets hund i Albertslund


Så tog vi til Albertslund, hvor finalen for Årets Agilityhund skulle afvikles. Soffy lå som nr. 3 til Årets Agilityhund, og hun skulle jo gerne løbe godt, hvis det skulle blive til flere point. Men det startede desværre med en mega tyvstart, og jeg valgte at tage hende tilbage, selv om jeg blev disket....hun bliver nød til at lære det på den hårde måde, men det gav også pote resten af stævnet, hun blev noget så flot, uden at ligge og småhoppe...;o)))

I Ag kl. 2 løb hun som en lille drøm, hun fik sin sidste pind og vandt klassen. Nu er hun i AG kl. 3. I Spå var hun fejlfri og blev nr. 5. Og dagens sidste AgÅ var hun også fejlfri og blev nr. 5. Så tre fejlfri løb på en dag, det var jeg meget glad for.

Søndag skulle det sidste SpÅ løb løbes, og desværre rev hun en pind, da hun kiggede på mig og ikke på springet, men lidt point blev det da til. Soffy fik også en pind i Sp kl. 2 og vandt klassen og mangler nu kun en...;o))) så er hun også i kl. 3 i spring.

Soffy skulle løbe som den 4. sidste til finaleløbet, og jeg var lidt nervøs, da jeg gik til start. Jeg synes det gik meget godt, indtil hun ville tage et spring i stedet for en tunnel til venstre, så vi blev disket...;o))) men sammenlagt blev Soffy nr. 4 i Årets Agility hund 2008 med 46 point, og nr. 6 i Årets All-Round 2008 med 30 point.
Jeg er meget stolt af min unge Sofffy....;o)))






Desværre måtte jeg trække Wendy fra løbene, da hun pludselig haltede og peb i første løb om lørdagen. Hun haltede godt nok ikke resten af dagen eller om søndagen, men jeg valgte at trække hende allligevel. Wendy har gjort det super godt, de sidste tre måneder, så nu skal hun have ro og komme sig, så hun forhåbentlig kan komme til at løbe igen til næste år.

mandag den 8. september 2008

DM 2008 i Hvalsø

Så kom weekenden endelig, hvor DM skulle afholdes, og det skulle afholdes i Hvalsø, så vi havde ikke så langt.
Kristine og jeg fik pakket bilen med hunde, telt, bure og store madpakker.
Jeg begyndte, at få sommerfugle i maven allerede på vej til Hvalsø...Hvordan vil det mon gå.
Om lørdagen skulle vi løbe hold "Hvalsø American Shelties"
Holdet bestod af Hanne/Wendy, Stine/Kida, Søren/Dezzi og Hanne/Soffy.
Jeg var vældig tilfreds med mine hunde. Soffy løb to fejlfri løb, springløbet var dog noget panik agtigt, men igennem banen kom vi da. Wendy var vild hurtig, så det endte desværre med en disk. Dezzi kom i gennem banen, men desværre med fejl på slalommen, og så synes Soffy lige, at hun skulle hjælpe Dezzi på banen, Soffy stak af fra mig inden jeg nåede, at få snor på hende efter vores løb. Dezzi fik lov at starte forfra men det var desværre ikke nogen fordel og Kida fik også fejl på slalommen..;o((( Da vi kom til Agility, gik det super godt for både Soffy og Wendy. Begge mine løb var super gode og fejlfrie, og begge med rigtig gode tider. Dezzi blev disket og Kida fik en vægring. Sammenlagt blev vi nr. 5 for hold, så det var jo egentlig meget godt alligevel. Der var 10 hold.






Så blev det søndag og dagen hvor det handlede om individuelt DM. Igen var sommerfuglene kommet for at drille. Jeg skulle starte med Soffy og hun gjorde det rigtig godt, vi fik desværre lige en fejl på slalommen men ellers et fint løb i spring. Hendes agility løb var endnu bedre, selvfølgelig fordi hun var fejlfri...;o))) og en kanon tid.
Selv om hun havde 5 fejl endte min unge Soffy på en 7. plads...Det er jeg meget stolt over....;o)))
Der var 30 små hunde i klassen.

Wendy var endnu en gang en stjerne....;o))) Hun var så dygtig, at efter hendes løb i spring som var fejlfrit, var hun på en 4.plads, så vi skulle jo næsten løbe til sidst i Ag løbet. Jeg var meget spændt da jeg gik til start, men jeg havde intet at frygte. Wendy var så god og super hurtig, at hun løb sig ind på en 3.plads og sammenlagt blev nr. 3 til Danmarks mesterskabet i Agility 2008.












Jeg er så stolt over min Wendy-hund. Tænk sig, hvad hun har nået på disse tre måneder efter hvalpene. Jeg synes det er helt utroligt.
Det dejlige ved at det blev holdt i Hvalsø, var at kunne få fornøjelse af, at stå på præmiepodiet i sin egen hundeklub...;o)))
Stort tillykke til Lillian og Mille som blev nr. 2 og Susanne og Unique som blev nr. 1...;o))) Susanne ejer Spirit som er kuldbror til Soffy.