lørdag den 30. august 2008

Super Sunny

Louise har sendt mig dette billed af smukke SuperSunny, da han var 3-4 måneder gammel.
Sunny har samme alder som billedet af Sidney længere nede på bloggen. Det er utroligt så meget de to ligner hinanden...også udtrykket i deres hoveder.
Sunny var dygtig i Vejen, og er nu kommet i AG kl. 2 og har to pinde i spring kl. 2. Louise og Sunny er super seje....;o))) Stort Tillykke

lørdag den 23. august 2008

Rally-O







Jeg tog til Ravnsborghallen i Køge, hvor der skulle være udstilling i Sheltieklubben og samtidig skulle der også være Rally-O. Jeg havde meldt begge hunde til Rally-O i begynderklassen. Det var anden gang, at Soffy skulle deltage og Wendy skulle debutere. Det regnede fra vi kom til vi tog hjem, og jeg var mere end våd. Det stod ned med regn hele dagen...;o((( Men heldigvis er mine hunde total lige glade med regnvejr, når der skal arbejdes, så er de på...;o)). Soffy fik fornøjelse at være nr. 4 i klassen. Jeg synes det gik godt med hende, hun var i et rimelig roligt leje og sagde ikke så meget, da vi var på banen. Der var en øvelse som hun ikke lige kunne finde ud af, så hun endte med at få 92 point ud af 100, det var jeg rigtig godt tilfreds med. Nu har hun to røde bånd. Man skal have tre røde bånd, eller 100 point ren på dagen før man kan rykke op i næste klasse, som hedder videregående. Wendy kom ind som den sidste hund i klassen. Det var lang tid at vente i det våde vejr. Men Wendy var lige glad, hun arbejdede fint på banen, men desværre fik jeg hende ikke til at sidde i en øvelse, så mistede vi 10 point samt et enkelt, altså landede vi på 89 point, men Wendy fik rødt bånd alligevel....;o))) Ulempen i dag, var at vi skulle vente på ekspertklassen og ventetiden var enormt laaannnnggg, da det efterhånden var kedeligt med al den regn og man begyndte også at fryse. Men det endte jo godt, så vi kørte hjem og har igen fået varmen foran pejsen...;o)) Vi skal prøve igen til oktober i Ølstykke.

mandag den 18. august 2008

Sable Sidney





Emelie har sendt mig et billed af denne smukke sheltiehvalp. SableSidney...;o)) Emelie fortæller mig at Sidney, er en super dejlig og enorm arbejdsivrig hund. Sidney byder sig til at arbejde hele tiden, hun kan ikke få nok. Sidney har prøvet at være på får, og der fortæller Emelie mig, at Sidney har talent for at hyrde, det er jo ret så godt. Hun skal prøve igen. Og Sidney skal selvfølgelig også lære at løbe agility. Vi skal se Sidney i oktober, hvor vi tager til Sverige og besøger Sidney og Emelie..;o)))

AGILITYCHAMPION

Wendy var selvfølgelig også med i Vejen, og hun lagde ud med et super løb i Sp Åben og blev nr. 6. Wendy er så glad når hun løber og det er så dejligt, at løbe med hende igen. Hun har dog en del store buer, og derfor ender hun på en 6.plads, da det tager tid med buerne.



Wendy stillede også op i AG kl. 3 og kunne forhåbenlig få sit sidste cert. og det gjorde hun...JEG ER SÅ STOLT AF MIN WENDY.....;O)))...og så skulle vi selvfølgelig drikke champagne.


Wendy blev nr. 3 i Ag kl. 3 og fik sidste cert. Det var et rigtig godt løb jeg havde med hende, og hun var bare tændt og på....;o)))


Så nu er hun blevet DOBBELT CHAMP i 2008, hvad kan man næsten ønske sig mere......(måske mere agility)


Om søndagen løb Wendy godt i Sp Åben og blev nr. 5, en lidt bedre tid end om lørdagen. Igen de lidt store buer, men da hun jo ikke har været brugt og trænet så meget i år, blandt andet på grund af sit ben og sine to hvalpe i foråret, så er jeg bare så tilfreds med hendes løb. Det bedste af det hele er, at hun er SÅ glad...hun elsker det. Det er også en hel anden følelse jeg har, når jeg går til start med Wendy end når jeg går til start med Soffy. Wendy er rolig og tyvstarter ikke, jeg stoler på hende.. Men det må Soffy jo bare lære, så jeg også kan stole på hende.



Familietur til Vejen

Fredag pakkede vi campingvognen og kørte alle fire til Vejen. Der skulle være et stort DOG SHOW, med udstilling, Rally-lydighed, Lydighed, Dogdancing og ikke mindst Agility. Vi fik en plads næsten lige op ad agilitybanerne, så det var bare nemt. Vejret var med os, så det var også dejligt.


Soffy lagde ud med at vinde AG kl. 2, og har nu 2 pinde i denne klasse...;o))) I Sp åben, blev hun i start og tog den rigtige indgang til slalom, to plusser...;o)) men græsset var meget vådt, så hun gled og røg ud af slalommen, og måtte tage den om, så tog hun også lige et spring og blev disket.
I Ag åben fik hun taget et spring fra den forkerte side, og blev disket igen.
Om søndagen fik Soffy to fejlfrie løb. Hun vandt Sp kl. 2 og fik første pind...;o))) I Ag åben var hun også dygtig, og blev nr. 3. I Sp åben, var hun rigtig meget stresset, da hun glemte at blive i start og da jeg kalder hende tilbage, synes hun at hun lige skulle have et spring og en tunnel med i købet inden hun kom tilbage til mig, så der røg vi igen på en disk. Ellers løb hun næsten perfekt bagefter, hun rev lige en pind, men ellers rigtig godt.
Soffy bliver hurtigere og hurtigere stresset, men nu har vi også været afsted i 3 weekender i træk, og det kan mærkes på hende. Nu har vi lige en pause indtil DM, så vi træner lige en del lydighed og rolige øvelser......;o))) hun skulle jo gerne være rigtig meget klar om tre uger.

Efter denne weekend røg Soffy ned på en 3.plads fra en delt 2. plads i stillingen til årets Ag-hund. Og da hun ikke havde de bedste løb i sp Åben, gik hun fra en 2.plads til en 5. plads i All-round, men jeg er trods alt meget stolt over hende, da det jo er hendes første sæson, og at hun faktisk ligger blandt årets landsholdsløbere.

Soffy´s storebror Spirit fik to pinde i weekenden og er nu i SP kl. 3 og Ag kl. 3, det er bare så flot af Susanne og Spirit...TILLYKKE

mandag den 11. august 2008

STJERNEHUNDEN WENDY



Wendy var en super hund i Langeskov....;o)))
Hun løb alle sine tre løb fejlfrit
Hun fik sit sidste SPÅ løb, og er nu også kvalificeret til DM.
Det er meget godt gået, efter kun tre stævner med DM udtagelser.
I AGÅ løb hun også rigtig godt, igen et fejlfrit løb og blev nr. 2.




Jeg må jo nok indrømme, at jeg altid har haft et ønske/drøm om at hun skulle blive spring og agilitychamp.
At hun blev springchamp kort tid efter, at hvalpene var flyttet hjemmefra (helt præsic 3 dage) synes jeg var stort. Min tanke var så, at nu måtte vi så prøve at "jagte" certerne i AG. Hun fik jo sit første i Knuthenborg og var næsten ved at få det andet i Vejle. Jeg fik jo så bekræftet, at der nok var chancer for det, så da vi kom til Langeskov, var der jo endnu en mulighed. Og minsandten om ikke Wendy vandt klasse AG kl. 3 og fik sit 2. cert...;O))))...jeg er så super stolt af min Wendy og glæder mig allerede til at jeg skal løbe med hende igen i næste weekend i Vejen.

Langeskov og Soffy


Så blev det søndag og vi blev hentet af Tommy, Vivi og Dorte. Bilen blev proppet igen, med hunde, telte og bure...;o)))
Der var kun en bane, og ikke så mange tilmeldte, men alligevel så mange at stævnet skulle slutte kl. 1710 efter programmet.
Soffy er bestemt blevet meget bedre til IKKE at tyvstarte, så nu kan jeg næsten gå til start uden frygt for at hun starter før tid. Hun er godt nok på dupperne, og nogle gange kan hun godt finde på at rejse før signal. Men hun ved også godt, at hvis hun gør det, så er det retur. Og så starter hun som en raket med lyd og røg...;o))). Stævnet startede med SP kl. 1 og Soffy var første hund. Hun var dygtig den lille hund, og løb fejlfrit og vandt klassen og det blev så sidste pind i klasse 1...;o))), så nu kan hun også starte til DM-hold.
Soffy lavede desværre slalom fejl i de andre løb, så vi træner og træner. Det er så surt, hun løb ellers super godt i de andre løb...

Agility i Vestegnen


Lørdag stod den på agility igen. Vi tog til Vestegnen. Soffy skulle gerne have sin sidste pind i spring kl. 1, så hun også kunne deltage til DM-hold. Men nej, sådan skulle det ikke være. Soffy havde desværre slalomfejl, selv om man ikke kan se det på billedet...;o)) Soffy har svært ved indgangen, når det er venstre handling, så tager hun port to. Hvor har vi fået mange fejl i mange løb, hvor det kun har været forkert slalom. Vi træner på fuld højtryk til weekenden, hvor vi skal løbe i Vejen og hvor de åbne klasser gælder til Årets agility hund. Soffy ligger på en delt anden plads til Årets agility hund og på en anden plads til årets All-round hund...;o))). Soffy skulle løbe sit første løb i AG kl. 2 og der gik det bare godt. Soffy blev nr. 2 og fik sin første pind i Ag kl. 2...;o))

Wendy var selvfølgelig også med i Vestegnen. Hvis hun skulle nå at kvalificere sig til DM, så skulle hun have to fejlfrie løb i de åbne klasser. Wendy blev desværre disket i spring klassen, men løb fejlfri i AGÅ og blev nr. 2...;o))) Vi skulle til Langeskov om søndagen, så der kunne vi måske få den sidste. Wendy er så super at løbe med, hun er så glad og giver den bare fuld gas. Det er dejligt at have hende med igen på banerne...;o))) Hun vil altid være min "bedste" hund.

SMUKKE SIGGY





Da vi var i Albertslund og løbe agility mødte vi smukke SIGGY.


Hun bliver smukkere og smukkere. Hun er vokset godt, blevet langbenet og fået lang næse...;o)))


Det bedste at det hele, er at hun bliver så glad når hun hører vores stemmer og ser os, det er så dejligt...,o)))

tirsdag den 5. august 2008

Agility i Vejle


Lørdag morgen blev jeg hentet af Tommy og Ann-Jeanita. Vi skulle til Vejle, og løbe vores DM-udtagelser som vi manglede.
Jeg havde ikke rigtig troet på, at Wendy ville være frisk til måske at kunne nå sine udtagelser til DM, efter hvalpene, men man bliver jo nød til at prøve. Wendy løb som en stjerne, hun løb både AGÅ og SPÅ fejlfrit og blev henholdsvis nr. 4 i AGÅ og nr. 3 i SPÅ...super sejt af Wendy. Nu mangler hun "kun" en i hver. Jeg havde også meldt hende til at løbe i AG 3. Der var 15 hunde tilmeldt, så jeg havde næsten sat en hvid pil efter certét. Wendy løb rigtig pænt, men rev desværre en pind. Hendes tid var super, og hvis hun nu ikke havde revet pinden, havde hun vundet klassen, og fået sit 2. andet cert, da hendes tid var bedre end vinderhunden ;o)))....der er stadig mange krummer i Wendy, så hun skal nok nå det...så hun må bare afsted igen og det skal vi på lørdag i Albertslund og søndag i Langeskov.

Soffy manglede sin sidste udtagelse i AGÅ, og jeg var noget nervøs, da hun jo tyvstartede næsten hver gang til Dania Cup, men vi har fået trænet ret meget på det, og det kunne man også se i løbet af dagen...;O))) hun tyvstartede ikke en eneste gang..hun er en DYGTIG LILLE HUND. Soffy fik sin sidste udtagelse og skal nu deltage til DM til september i Hvalsø...;o))) det bliver spændende.
I AG kl. 1 løb hun også rigtig flot, Soffy fik sin sidste pind i kl. 1 og vandt klassen og er nu rykket op i AG kl. 2...;o)))

mandag den 4. august 2008

Dog-dancing igen




Kristine og Soffy skulle ud med deres danse nummer igen. Denne gang blev det dog i Danmark nærmere betegnet Lille Skensved.


Denne gang gik det desværre noget dårligere end i Sverige. Soffy var en lille fis. Hun løb igen ud af ringen og ville slet ikke lave slalom...;o(((


Kristine må lave lidt om på sit program, og få trænet noget mere, så Soffy ikke løber fra hende...De må på den igen...;o))


Øvelse gør mester.

Kristine og Soffy i Sverige




Kristine og Soffy tog til Sverige sammen med Johanna i sommerferien.


Johanna kom og hentede Kristine ved middagstid og så kørte de øst på, men en bil som var godt proppet til med hunde og diverse ting. De kom først hjem kl. 20 og de havde haft en dejlig dag. Svenskerne synes godt om Kristine og Soffy´s dans, trods Soffy ville en tur ud af ringen. I Sverige skal man lave nogle triks som er obligatorisk, og man for desværre ingen point hvis de ikke er opfyldt. Kristine havde desværre kun tre slalom trin og man skal have fem, så der fik de ikke point. Men det gik ellers god for de to. Johanna kørte nogle gode placeringer hjem med Spooky og Soda...STORT TILLYKKE...;o)))