søndag den 29. juni 2008

Midsommer Cup i Vor Frue



Wendy og Soffy var meldt til stævnet i Vor Frue. Jeg havde meldt Soffy til i tre løb og Wendy i to løb. Midsommer Cup er et hyggeligt stævne, hvor vi løber et springløb, et agilityløb og en for sjov bane.
Vi kom desværre for sent til stævnet, da Stine havde sovet over sig, og kom midt i bane gennem gang for små øvede hunde. Soffy er ret følsom mht. om der er ro omkring opvarmning og bane gennemgang, men det var der jo lige som ikke tid til i dag, og det kunne tydelig ses på hendes løb dagen igennem. Hun lagde ud med tyvstart og blev disket i AG løbet. I springløbet ville hun ikke tage hjulet rigtigt, så det blev der lige brugt ret meget tid på...øv så en disk der også. Men jeg må sige, at jeg er overrakset over min gamle Wendy-hund....hun kørte bare derud af med to flotte fejlfrie løb og blev nr. 1 i begge klasser...;o))) og sammenlagt bedste lille hund...SUPER. Håber Wendy er kommet tilbage for at blive...det er så fedt at løbe med hende igen...;o)). Kristine løb med Soffy i for sjov klassen, de fik desværre nogle fejl hen af vejen, en tyvstart men alle felter og et flot hurtigt løb hjem. Joakim var også på banen med Bingo, tror det er noget af det flotteste jeg har set Joakim og Bingo løbe, indtil nu...;o))) men det blev desærre ikke til nogen placeringer, men det skal nok komme en dag.
Dagen i dag bød sig også på, at jeg skulle løbe med Tommy´s Olsen. Ann-Jeanita skulle på familietur, så jeg blev spurgt om jeg ville løbe med Olsen. Olsen er en sød sheltie-han på samme alder som Soffy, og han synes bare, at det var fint at jeg ville løbe med ham...;o)). Vi lagde desværre ud med en disk, men han fulgte mig pænt og gjorde som jeg bad ham om. I Springløbet fik vi en enkel vægring, ellers et rigtig pænt løb. I for sjov banen, synes jeg at vi skulle have et ekstra spring med i teknik-delen og et super flot hjem løb med god fart. Men det blev desværre til disk i teknik, da vi fik for mange spring. Men alt i alt var det hyggeligt, at løbe med Olsen, jeg synes vi gjorde det godt sammen...;o)) hvem ved, måske kommer der en anden dag hvor vi kan løbe igen.



Det bedste som skete i dag, var at (Lille Tric) SIGGY også var til stævnet. Hvor var det bare dejligt, at se hende igen...og hun er vokset....;o))) Hun blev så utrolig glad, da hun så og hørte os, det var bare så dejligt....så mærker man hvor dejligt det er at være opdrætter, når hvalpene kan kende en....;o))) Vi skal se Siggy igen om 14 dage i Knuthenborg...det glæder vi os meget til.

fredag den 27. juni 2008

Freestyle Kristine & Soffy

Kristine og Soffy skal med Johanna til Sverige sidst i juli. De skal danse i Malmø.
Kristine og Soffy er blevet rigtig gode til deres program, som kan ses på denne video...De må have held og lykke i Sverige (vi voksne er nemlig ikke blevet inviteret med...;o)))




Joakim og Bingo til Hvalsø Cup

Hermed et klip fra Joakim og Bingo´s AG åben løb til Hvalsø Cup 2008



Soffy AG kl.1 og Kristine og Soffy i HHV

Her er en lille film fra Århus, da Soffy fik sin første pind i AG klasse 1,og hun vandt klassen. Kristine og Soffy´s løb i børneklassen i Hvalsø Hundevenner til forårets afslutning som de vandt...;o))



torsdag den 26. juni 2008

Farvel til SIGGY og SIDNEY




Weekenden hvor der skete så mange dejlige ting for mine hunde...Soffy blev stævnets bedste lille hund og Wendy blev SPRINGCHAMP....skulle vores smukke hvalpe også rejse hjemmefra. Det var meget vemodigt, men vi ved at de begge vil få et super godt hjem, og at begge hvalpe vil komme til at løbe på agilitybanerne om 2 år...;o))) Jeg har allerede hørt fra begge hvalpekøbere, Nina og Emelie, at hvalpene har det super godt og stor trives....det er så dejligt at høre. Jeg skal se Siggy på søndag og det glæder jeg mig til..;o)))

SPRING CHAMPION



Da jeg meldte Wendy til Ølstykke, var det kun til klasseløbene. Jeg ville se hvor meget hendes ben "pote" kunne klare. Wendy har ligget stille siden samlingen til landsholdet i efteråret 2007. Wendy lagde godt ud om lørdagen og var i sit es. Hun var bare så glad og jeg fik desværre handlede hende forkert i AG3 og blev disket. Om søndagen skulle hun løbe i SP3 og hvis vi nu løb rigtig hurtigt og fejlfrit, kunne vi måske få vores sidste cert. Wendy fik 2 certér i august 2007. Der var mange som var tilmeldt i klassen ca. 23-25 stykker. Vi kom i gennem banen, hurtigt og fejlfrit, og det var der også mange andre der gjorde. Først hen på eftermiddagen blev der præmieoverrækkelse og tænkt sig,...Wendy fik sit sidste cert og blev SPRING CHAMPION..;o))) jeg er bare så glad og stolt over min smukke WENDY. Hun har lige sagt farvel til sine hvalpe som var 8 uger og 3 dage på dagen...Det er stort...;o)))

Ølstykke lørdag og søndag "SOFFY"



Soffy var en lille perle, da vi var i Ølstykke i weekenden. Hun ville absolut ikke være fejlfri i klasse 1 løbene, men tog sig til gengæld sammen i de åbne klasser. Om lørdagen blev hun nr. 5 i SPÅ og nr. 6 i AGÅ, og det blev til nr. 3 i bedst ud af 2 løb...;o))). Om søndag gik det endnu bedre, der blev hun nr. 2 i AGÅ og nr. 4 i SPÅ, og blev nr. 1 i bedst ud af 2 løb...det var jo endnu bedre. Og det blev til sammenlagt ´BEDSTE LILLE HUND I ØLSTYKKE...;o))) Jeg er så stolt af min lille hund, selv om hun ikke vil løbe fejlfri i klasse løbene. Soffy fik lavet flere point til Årets agility-hund.

Allan og børnene siger farvel til hvalpene

Allan og børnene siger farvel til hvalpene. Allan og børnene skal til Jylland og må så derfor allerede fredag ønske hvalpene en god tur til deres nye liv. Lidt vemodig...;o)))


torsdag den 19. juni 2008

Hvalpe 8 uger



Her er Lille Tric som hun blev kaldt, indtil hun fik sit navn. ShinySiggy. Tænkt at sådan en lille hund på 75 gram er blevet til sådan en smuk sheltie på bare 8 uger som nu vejer ca. 1600 gram...;o)) ShinySiggy rejser hjemmefra på søndag.




Zobel som hun hed indtil hun fik sit navn SableSidney, rejser hjem til Sverige på søndag. SableSidney er blevet en utrolig smuk zobeltæve. Vi kommer til at savne dem....snøft

Besøg af Kissa



Hvalpene fik besøg af Kissa. Bedstemor og bedstefar´s hund. Kissa er en karelsk Bjørnehund. Kissa kiggede og snusede til hvalpene, men ellers synes hun de var kedelige...;o)) Begge hvalpe var ellers godt interesseret i hende og gøede om kap. Det var en storhund.





Her har vi lige to løver...;o)))

onsdag den 18. juni 2008

Hvalpe i skole igen



For at hvalpene kan komme ned til Kristine´skole må de sidde i min cykelkurv, mens jeg trækker cyklen. Det klarer de rigtig flot, samtidig med at de får kigget på bilerne, når de kører forbi.







Her kan man lige ane et par hvalpe. Vi nåede ikke så langt, så var der børn overalt omkring hvalpene og det var inden vi kom ind i klassen....;o))






Her kan man ikke se skoven for bare træer. Hvalpene og Wendy er et eller andet sted. Tror de små fik tusind klap og kæl. Det var en stor oplevelse...men som de begge klarede til høj karakter. De faldt i søvn i cykelkurven på vejen hjem.....;o)))

mandag den 16. juni 2008

Hvalpe på gaden



Nina kom forbi i dag, og "hjalp" mig med at gå tur med hvalpene. Det var første gang, de var ude at gå. De klarede det utrolig flot. Vi mødte en dagplejemor og hendes tre plejebørn. Det var godt for både børn og hvalpe, det var en rigtig hyggestund...;o))





I min forhave, har jeg en sten som forestiller en Westie. Jeg havde en gang to westier, og den ene som hed Sabi, sad altid i forhaven og kiggede ud over vejen. Westien var den eneste som kunne sidde stille, da der skulle tages billed...;o)))






Der kom lige en løve forbi i dag, og den skulle lige ordnes synes hvalpene. De angreb den med det samme, der var overhovedet ingen tøven, den skulle bare "dø"...;o))) De er nogle dræberhunde...

Agility i Hillerød Hundevenner



Jeg tog til Hillerød til stævne, da jeg mangler to udtalelser til DM i AG. Det var det første løb på dagen (kl. 0830) og jeg var bare så nervøs. Det havde været en noget stresset morgen, da jeg også skulle have hvalpene med til stævnet, de kan jo ikke være alene hjemme...;o)). Men vi lagde ud med en tyvstart, og tjuhej hvor det gik. Jeg fik placeret mig forkert, så hun røg i det forkerte tunnelhul og så blev det en disk...;o((( efterfølgende tog hun en forkert indgang til slalommen, så det gik bare ikke...øv. I SPÅ blev vi desværre også disket, Soffy tog et spring bag mig, resten var bare perfekt. I SP kl.1 gik det endeligt godt, ingen tyvstart, og en 2.pl. så der fik vi vores første pind i SP..;o)). AG 1, også en disk der, Soffy ville hellere springe end i en tunnel, ellers et super perfekt løb. Jeg tror det er første gang, jeg har prøvet at blive disket tre gange på en dag, i mit agilityliv. Håber også at det var den sidste...;o))

lørdag den 14. juni 2008

Sommerstævne i Roskilde



Hvalpene har været med til deres første agility-stævne i Roskilde. som bliver afholdt af DGI.
Hvalpene var i deres vante løbegård og bur, og de klarede det bare så fint. Der var mange mennesker henne og hilse og kæle med dem.
Jeg skulle løbe med Soffy til vores amtsturnering som skulle holdes her i weekenden, i vores agilityløb fik vi desværre en vægring, ellers et rigtig godt løb. Soffy´s hold ZUG blev nr. 2 i turneringen for agility...;o)). Da vi skulle løbe vores springløb, var den lille hund utålmodig, så hun tyvstartede og blev disket allerede ved 2. spring, så hun røg tilbage og vi fik lov at starte forfra, uden at løbet gjalte. Det var et super løb (selvfølgelig) bare ærgerligt at det ikke kunne bruges til noget. Og hold ZUG blev også nr. 2 i spring...;o)). Jeg fik lov at løbe med Wendy uden for konkurrence, for at se hvordan hun havde det med poten....og tænk sig, hun løb som en drøm...det fedste løb jeg har haft i meget lang tid, Wendy var bare på og gjorde præcis som bad hende om, og hun var bare så glad og det var jeg også..;o)))...måske er det håb forude med at løbe med Wendy igen...;o))


Kristine skulle løbe med Sif, en borderCollie på 10 år. Det gik rigtig fint i deres springløb. Kristine er god til at handle Sif igennem banen....;o))) de to hygger sig sammen.







Her er Joakim og Bingo. Bingo er også en bordercollie. Joakim og Bingo har løbet sammen i ca. ½ år. Knud som ejer Bingo kan ikke selv løbe med ham, så Joakim har fået fornøjelsen. De klarer det rigtig godt de to. Bingo er en meget hurtig hund, og skal have de helt præcise tegn og kommandoer for at gøre det helt rigtig. Joakim har fået en stor opgave, men Joakim gør det godt. og de bliver bedre og bedre...;o))) De skal nok blive til noget de to.


Allan og børnene bor i campingvognen i Roskilde her i weekenden, der er også løb søndag. Jeg har taget hjem til Kirke Såby, med alle hundene, det er noget nemmere med hvalpene huset end i campingvognen, og jeg skal også til stævne med Soffy i Hillerød søndag. Da vi havde spist vores aftensmad i dag, fik vi øje på denne smukke regnbue og der er faktisk to af dem, den ene er bare svært at få øje på.

fredag den 13. juni 2008

SableSidney





Her er SableSidney..som er hendes nye navn.


Sidney skal til Sverige hos Emelie. Emelie har ønsket sig en hund fra Monty og Wendy i næsten to år. Nu er Sidney her endelig og Sidney skal hjem til Sverige den 22. juni. Sidney er en utrolig smuk og stærk tæve. Hun har klaret sin start på livet med kun 92 gram, og har ikke på noget tidspunkt været i tvivl om, hvad hun ville. Sidney var det første til mange ting blandt de to hvalpe. Sidney ved hvad hun vil, og hvis ikke det passer damen, så skal der en god overtalelse til....;o)). Sidney er en charmetrold og elsker at lege, både med legetøj, Siggy og mennesker. Hun er en lille figther og rigtig meget gerne med lyd på. Sidney ligner min Soffy utrolig meget. Jeg skulle også kræse og fedte lidt for Soffy, da hun var hvalp, og i dag, er det Soffy som fedter for mig, om hvornår vi mon skal arbejde. Jeg er sikker på, at Emelie og Sidney nok skal få det rigtig godt sammen. Og jeg håber selvfølgelig at jeg kommer til at se hende både i Sverige og absolut også i Danmark...;o))

ShinySiggy





Her ser I ShinySiggy...det er hendes nye navn...;o)))


Siggy skal til Nina i Skovlunde og bo, sammen med en masse hunde. Selv om Siggy kun vejede 75 gram ved fødslen, har hun vokset sig "stor" og smuk. Hun har en stor personlighed og er en lille perle. Siggy er meget imødekommende og tillidsfuld. Er fuld af spillopper og er meget glad, er altid med på en lille trækkeleg. Siggy er blevet præsenteret for klikker og det er hun rigtig god til. Hun er meget ivrig og tilbyder utrolig meget adfærd. Siggy er meget arbejdsivrig. Hun har et super gåpåmod og hviler i sig selv, Siggy bliver ikke så stresset. Siggy ligner sin mor Wendy, utrolig meget i sind...;o)))

Hvalpetest og dyrlæge



Hvalpene har haft hvalpetest i dag. Det var de rigtig gode til. Der var rigtige mange positive reaktioner, som nok skal blive gavnlige i deres kommende agility og dog-dancingsliv.;o)))


Bagefter var de hos dyrlægen og blive vaccineret og chippet. Det kunne de små ikke lide, og det kunne jeg heller ikke. Hold da op hvor de skreg...;o(((


Her har de kravlet i ly i deres bur og sover, det var en meget stor oplevelse, og så bliver man meget træt..

Hvalpene til hest



Hvalpene har været med på rideskolen. De fik lov til at snuse til hesten og omvendt. Timon som hesten hedder synes om lille Tric. Lille Tric ligger trykt i Julies arme.







Kristine står med Zobel. Nemo er hesten som Kristine rider på hver torsdag. Det var en stor oplevelse for hvalpene..;o))

Hvalpe i skole



Hvalpene har været med i Joakim´s skole. Joakim går i 6. klasse. Hvalpene og de unge mennesker synes vældig godt om hinanden. Deres matematiktime gik op i hundeklap og kæl. Alle ville kæle med de små, de var ikke meget for, at vi skulle gå...;o))





Her er Zobel kommet på skødet af Simon. De blev meget trætte at oplevelsen. Samtidig med at de blev transportet til skolen i cykelkurven, mens jeg træk cyklen, og Wendy gik ved siden af..

Hvalpe 7 uger



Zobel har fundet ud af, at fuglebadet er et godt sted at sidde, når der ikke er vand i....;o))







Lille Tric i gang med et griseører...hmm...det smager godt.

torsdag den 12. juni 2008

Soffy og Kristine i cirkus







Kristine og Soffy har været i Cirkus og optræde i dag. Kristine´s klasse skal lave opvisning for alle forældrene i morgen aften. Temaet er Cirkus. Derfor har de holdt generalprøve for klassekammeraterne i eftermiddag. Så jeg mødte op med Soffy og dukkevognen, for Kristine og Soffy skulle vise deres dog-dancing program. Alle børnene klappede i takt til musikken og dansen gik bare rigtig godt. Kristine var så god til at få Soffy til at lave de forskellige triks og der var vild jubel fra publikum bagefter. Soffy er en lille perle. Hun tog det bare så pænt med høj musik, spotlys, klap og jubel og hvin fra mange børn. Kristine glæder sig, til hun skal optræde igen i morgen for alle forældrene...så må vi håbe at det går lige så godt...;o))

Hvalpe dag 49-50



Hvalpene følger Wendy i tyk og tyndt...;o))








Selv en hundemor kan blive tørstig i sommervarmen.








Min veninde var hos os i dagene omkring grundlov.
Hun var meget flittig med sit kamera. Hun fik taget næsten 200 billeder, så det har været svært at vælge, hvilke billeder der skulle på bloggen.

Men her ser I Zobel...smuk..ikk´


Her sidder lille tric og spejder ud over haven. Hun er bare så sød...;o))

tirsdag den 10. juni 2008

Hvalpe dag 48-49



Her prøver Kristine og jeg, at få et billed af alle fire hunde. Det er ikke nemt. Både store og små kan ikke sidde stille. Det er kun når de sover, at de er stille...;o))

Wendy leger meget med hvalpene og hun er også begyndt at opdrage på hvalpene. De har et fint hundesprog.




Lille Tric og Zobel ligger an til leg. De pisker rundt i haven og nyder det.








Her kommer Zobel piskende...;o))
Begge hvalpe kommer når man kalder på dem...pup pup pup...Det er noget Emelie og Nina skal øve sig på, når hvalpene en gang rejser hjemmefra.






Lille Tric i gang med knuden sammen med Kristine. Hvalpene elsker at lege...og nu kommer der lyd på...det er små farlige løver...;o)))






Soffy vil også lege........ selv om man er blevet 2 år og er blevet storesøster, er man stadig et stort legebarn...;o)))

mandag den 9. juni 2008

Hvalpe dag 47



Hvalpene hygger sig i hvalpegården, som står i haven, den er rar, at have. Så ved man altid hvor hvalpene er, hvis ikke lige man selv er i haven.






Her kigger de efter Wendy og Soffy.
Hvalpene har haft besøg af mange hunde i weekenden...bla. en Toller, to Border Terrier og to Sheltier..det tog de vældig flot.

Hvalpe dag 42-43



Hvalpene er så glade for at være ude i haven. De nyder at kunne rende rundt og lege....også med hinanden..;o))








Smukke lille Tric...kommer her med høj haleføring








Zobel har fået kendskab til kammen, sikke fin hun er blevet...;o))

Hvalpe dag 40-41



Hvalpene er nu så store, at de kan kigge og kravle ud af hvalpekassen.







Lille Tric sover efter en legetur på græsset.









Zobel er faldet i søvn midt i legetøjet....;o))